Glas, der taler til sjælen

Lyngby Glas er et ikonisk dansk glasdesign, der har en særlig plads i den danske designarv. Virksomheden blev grundlagt i 1936 og har siden da været kendt for deres elegante og tidløse glasdesign. Lyngby Glas er særligt kendt for deres karakteristiske vandkaraffel, hvis enkle og funktionelle design har gjort den til et uundværligt element i mange danske hjem. Virksomheden har gennem årene samarbejdet med nogle af Danmarks mest anerkendte designere, hvilket har resulteret i en imponerende samling af tidløse glasdesigns, der stadig nyder stor popularitet i dag. Lyngby Glas’ evne til at kombinere funktionalitet og æstetik gør dem til en central del af den danske designtradition.

Genkendelige former, tidløse udtryk

Lyngby Glas er kendt for sine genkendelige former og tidløse udtryk. Hver glasgenstand er designet med omhu, hvor enkle linjer og rene flader skaber en harmonisk helhed. Formerne er inspireret af klassiske arkitektoniske elementer, hvilket giver produkterne en tidløs elegance. Uanset om du foretrækker vaser, skåle eller lysestager, kan du finde dit yndlings Lyngby Glas og tilføje et strejf af dansk design til dit hjem.

Sådan finder du dit yndlingsstykke

Når du leder efter dit yndlingsstykke, er det vigtigt at tage højde for din personlige stil og præferencer. Kig efter designs, der taler til dig og din smag. Måske er du tiltrukket af de rene, enkle linjer i Piet Heins klassiske produkter. Find det perfekte Piet Hein produkt her, og lad dig inspirere af de tidløse og elegante designs. Uanset om du foretrækker glas, porcelæn eller metal, er der noget for enhver smag i Piet Heins brede sortiment.

Glas, der passer til enhver lejlighed

Glaskunst er ikke blot et smukt kunstnerisk udtryk, men også noget, der kan bruges til at forskønne enhver lejlighed. Hvad enten du søger et elegant og raffineret stykke til at pryde din stue, eller du leder efter et farverigt og legende glas til at sætte liv i dit køkken, findes der utallige muligheder. Glaskunst kan tilpasses enhver stil og enhver smag – fra de klassiske, tidløse design til de mere moderne og eksperimenterende former. Uanset hvilken stemning du ønsker at skabe i dit hjem, kan et smukt glaskunstværk være med til at sætte prikken over i’et og give dit interiør et personligt og unikt præg.

Personliggør dit hjem med Lyngby Glas

Lyngby Glas tilbyder et bredt udvalg af unikke glasdesigns, som kan hjælpe dig med at personliggøre dit hjem og skabe et smukt og individuelt udtryk. Vores håndlavede glas er skabt med omhu og passion, og hver enkelt genstand er et kunstværk i sig selv. Uanset om du leder efter vaser, lysestager eller andre dekorative elementer, kan du finde noget, der passer perfekt til din personlige stil og skaber den rette stemning i dit hjem. Lad dig inspirere af vores kollektion og find de helt særlige glas, der taler til din sjæl.

Bæredygtig skønhed, der holder i generationer

Glaskunst er ikke blot en smuk og dekorativ kunstform, men også et bæredygtigt valg, der kan holde i generationer. De unikke stykker, skabt af talentfulde kunstnere, er ikke blot æstetisk tiltalende, men også fremstillet med omtanke for miljøet. Glasset, der anvendes, er ofte genbrugt eller produceret på en måde, der minimerer CO2-udledningen. Når du investerer i et stykke glaskunst, får du ikke blot et smukt og unikt kunstværk, men også en genstand, der kan nedarves og nydes i årevis. Denne bæredygtige skønhed er en gave, der holder i generationer.

Historien bag de ikoniske designs

Designerne bag de ikoniske glasdesigns har ofte en fascinerende historie at fortælle. Nogle af de mest kendte designs stammer fra kunstnere og håndværkere, der søgte at udtrykke deres kreative vision gennem glassets unikke egenskaber. Eksempelvis blev den klassiske vase fra Holmegaard designet i 1960’erne af den anerkendte designer Michael Bang, som ønskede at skabe et tidløst og elegant udtryk ved at udnytte glassets naturlige former. Lignende historier gemmer sig bag mange af de andre ikoniske designs, som har formået at fange forbrugernes fantasi gennem årtier.

Sådan passer du godt på dine Lyngby Glas

For at få mest mulig glæde af dine Lyngby Glas er det vigtigt at passe godt på dem. Opbevar dem på et tørt og støvfrit sted, hvor de ikke risikerer at blive beskadiget. Vask dem forsigtigt i hånden med mildt opvaskemiddel og lad dem lufttørre. Undgå at bruge opvaskemaskine, da det kan beskadige glasset. Brug dem med omtanke og undgå at lade dem støde mod hårde overflader. Med den rette pleje vil dine Lyngby Glas bevare deres smukke udtryk og glans i mange år.

Inspiration til at udstille dine yndlingsglas

Dine yndlingsglas kan være en sand inspirationskilde, når du skal indrette dit hjem. Lad dem stå fremme på reoler, hylder eller vindueskarme, hvor de kan fange lyset og skabe en stemningsfuld atmosfære. Gruppér glassene i forskellige størrelser og farver for at opnå et levende og interessant udtryk. Du kan også lade dem danne et dekorativt stilleben sammen med andre pynte- eller brugsgenstande. Lad din kreativitet flyde frit, og lad glassene være med til at sætte dit personlige præg på indretningen.

Lyngby Glas – en investering i kvalitet og æstetik

Lyngby Glas er et dansk glasstudie, der har opnået international anerkendelse for deres ekspertise og passion for at skabe enestående glaskunst. Deres produkter er kendetegnet ved en uovertruffen kvalitet og et smukt, æstetisk design, der appellerer til forbrugernes sanser. Hvert enkelt stykke glas er håndlavet af dygtige kunsthåndværkere, der lægger stor omhu i produktionsprocessen for at sikre, at det endelige resultat lever op til de højeste standarder. Når man investerer i Lyngby Glas, får man ikke blot et smukt og funktionelt stykke glas, men også en del af den danske glaskunsttradition, der er rodfæstet i kreativitet, præcision og æstetisk sans.