Nyt fra Biblioteket Nordvest

Fra den 1. juni har Biblioteket Nordvest udvidet sine åbningstider i weekenden. Biblioteket vil nu være åbent lørdag og søndag fra kl. 10 til kl. 16. Dette giver borgerne i lokalområdet mulighed for at besøge biblioteket og benytte sig af dets mange tilbud i weekenden. Udvidelsen af åbningstiderne er et led i bibliotekets bestræbelser på at være et endnu mere tilgængeligt og brugervenligt sted for alle interesserede.

Spændende foredrag på programmet

Biblioteket Nordvest har et spændende program af foredrag og arrangementer på tapetet i den kommende tid. Blandt de kommende højdepunkter kan nævnes et foredrag om den lokale historie, hvor du kan få et indblik i områdets fascinerende fortid. Derudover byder programmet også på et foredrag om den nyeste teknologi, som sikkert vil være af interesse for mange. Følg med i de seneste nyheder og opdateringer om Biblioteket Nordvest her.

Nye bøger på hylderne

Vores bibliotek har fået en række spændende nye bøger på hylderne. Blandt de seneste tilføjelser finder du alt fra den nyeste krimi til inspirerende selvhjælpsbøger. Hvis du mangler idéer til en gave, så kan du også tjekke vores Pakkelegsgaver til enhver lejlighed. Uanset om du er på udkig efter en bog til dig selv eller til en ven, så er der noget for enhver smag.

Børneaktiviteter for hele familien

Biblioteket Nordvest har et spændende program af børneaktiviteter, som hele familien kan nyde godt af. Hver lørdag afholder vi kreative værksteder, hvor børnene kan udfolde deres fantasi og skabe flotte kunstværker. Derudover tilbyder vi oplæsningsklubber, hvor børnene kan lytte til spændende historier og diskutere dem efterfølgende. Og for de lidt ældre børn har vi regelmæssige filmklubber, hvor vi viser familievenlige film og taler om dem bagefter. Alle aktiviteter er gratis og åbne for alle. Vi glæder os til at se jer i biblioteket.

Gratis adgang til online ressourcer

Biblioteket Nordvest tilbyder nu gratis adgang til et bredt udvalg af online ressourcer for alle vores brugere. Uanset om du er interesseret i at læse e-bøger, streame film, lytte til podcasts eller forske i digitale arkiver, har vi noget at tilbyde. Blot ved at bruge dit bibliotekskort kan du få adgang til vores omfattende digitale samling. Besøg vores hjemmeside for at se det fulde udvalg og få mere information om, hvordan du kommer i gang.

Mulighed for at reservere bøger online

Biblioteket Nordvest tilbyder nu mulighed for at reservere bøger online. Denne service giver dig fleksibilitet og mulighed for at sikre, at de ønskede materialer er klar til afhentning, når du besøger biblioteket. Du kan nemt og bekvemt reservere bøger via bibliotekets hjemmeside eller mobilapp. Når din reservation er klar, vil du modtage en besked, så du kan komme og hente den på et tidspunkt, der passer dig. Dette er en praktisk måde at få adgang til de materialer, du ønsker, uden at skulle bruge tid på at lede efter dem på hylderne.

Samarbejde med lokale foreninger

Biblioteket Nordvest er glade for at kunne meddele, at vi har indgået et nyt samarbejde med flere lokale foreninger i området. Sammen vil vi arrangere en række spændende aktiviteter, der henvender sig til borgere i alle aldre. Blandt andet planlægger vi fælles foredrag, workshops og udstillinger, hvor vi kan drage nytte af hinandens ressourcer og kompetencer. Samarbejdet giver os mulighed for at nå ud til endnu flere borgere og tilbyde et endnu bredere udbud af kulturelle tilbud i lokalområdet.

Renovering af læsesalen på vej

Biblioteket Nordvest er glade for at kunne meddele, at renoveringen af læsesalen snart går i gang. Projektet omfatter en omfattende modernisering af møblerne, belysningen og indeklimaet i læsesalen. Målet er at skabe en mere indbydende og funktionel ramme for bibliotekets brugere. Renoveringen forventes at være færdig inden udgangen af året, og vi glæder os til at kunne præsentere den nyindrettede læsesal for publikum.

Biblioteket som mødested for lokalsamfundet

Biblioteket Nordvest er et vigtigt mødested for lokalsamfundet. Her kan borgere samles om fælles interesser og aktiviteter. Biblioteket fungerer som et socialt knudepunkt, hvor mennesker kan mødes, udveksle idéer og skabe nye relationer. Udover udlån af bøger og andre medier, tilbyder biblioteket en række arrangementer som foredrag, workshops og kulturelle events. Disse aktiviteter bidrager til at styrke sammenholdet og fællesskabet i lokalområdet. Biblioteket er således et sted, hvor borgerne kan mødes på tværs af alder, baggrund og interesser og skabe et levende, mangfoldigt og inkluderende lokalmiljø.

Sådan finder du vej til Biblioteket Nordvest

Biblioteket Nordvest ligger på hjørnet af Nørrebrogade og Frederikssundsvej. Du kan nemt finde os, da biblioteket er placeret lige ved Nørrebro Station. Hvis du kommer med offentlig transport, kan du tage linje 5A, 6A eller 350S og stå af ved Nørrebro Station. Herfra er der kun 2-3 minutters gang til biblioteket. Har du bil, kan du parkere i nærheden på gaden eller i parkeringshuset på Nørrebrogade.