Oplev Tour de France live – Billetter til alle lommebøger

Når du skal finde den perfekte billet til Tour de France, er der flere ting, du bør overveje. Først og fremmest er det vigtigt at bestemme, hvilken etape du gerne vil se. Nogle etaper er mere populære end andre, så billetterne kan gå hurtigt. Det kan derfor være en god idé at være hurtig, hvis du har et bestemt ønske. Derudover er det værd at tage højde for, hvor tæt på starten eller målstregen du ønsker at være. Billetter tæt på disse områder er ofte dyrere, men kan give en mere intens oplevelse. Uanset hvad du vælger, så sørg for at købe din billet i god tid, så du ikke risikerer at gå glip af dette fantastiske cykelløb.

Overkommelige priser for enhver budget

Uanset om du er på et stramt budget eller har lidt mere at rutte med, så er der mulighed for at opleve Tour de France live på et overkommeligt budget. Billetter starter fra så lidt som 300 kr. og kan købes gennem vores officielle billetportal. Se Tour de France billetpriser og find den løsning, der passer bedst til din pengepung.

Eksklusive VIP-oplevelser for de fornemme

For de mere fornemme gæster tilbyder vi eksklusive VIP-oplevelser, der tager Tour de France-oplevelsen til et helt nyt niveau. Nyd din vin eller kaffe fra en af vores specialdesignede Tour de France drikkedunke, mens du følger løbet fra luksuspladser med fantastisk udsigt over ruten. Vores VIP-gæster får også adgang til eksklusive møder med ryttere og team, så du kan komme helt tæt på cykelsportens stjerner.

Familiepakker – gør Tour de France til et uforglemmeligt familieevent

Med Tour de France familiepakkerne får du muligheden for at gøre løbet til et uforglemmeligt event for hele familien. Pakken inkluderer billetter til hele familien, så I kan nyde løbet sammen. Derudover er der også aktiviteter og underholdning for børnene, så de ikke keder sig. Prisen på familiepakkerne er overkommelig, så selv familier med mindre budgetter kan deltage. Lad Tour de France blive en uforglemmelig oplevelse, hvor hele familien kan nyde cykelsportens største begivenhed sammen.

Grupperabatter – oplev løbet sammen med venner og kolleger

Grupperabatter er en fantastisk mulighed for at opleve Tour de France sammen med venner, familie eller kolleger. Når I booker billetter som en gruppe på 4 eller flere personer, får I op til 20% rabat på billetprisen. Det betyder, at I kan nyde den storslåede cykelbegivenhed sammen til en mere overkommelig pris. Uanset om I er en virksomhed, der vil belønne jeres medarbejdere, eller en vennekreds der vil dele oplevelsen, så er grupperabatterne et attraktivt tilbud, der gør det muligt for flere at være en del af Tour de France-stemningen.

Spar penge ved at købe billetter i god tid

Ved at købe dine billetter i god tid, kan du spare en betydelig sum penge. Billetpriserne stiger ofte jo tættere man kommer på eventet, så det kan betale sig at planlægge din tur i god tid. Køb dine billetter mindst 3-6 måneder før løbet for at få de bedste priser. Mange billetudstedere tilbyder desuden rabatter, hvis du køber flere billetter ad gangen. Så overvej at invitere familie eller venner med, så I kan drage fordel af eventuelle gruppetilbud.

Hvad er inkluderet i billetprisen?

Billetprisen til Tour de France dækker adgang til at overvære løbet på en af de mange etaper. Dette inkluderer adgang til tilskuerområder langs ruten, hvor du kan følge rytterne tæt på, når de passerer. Derudover får du adgang til faneområder, hvor du kan heppe på dine favoritter. Billetten giver også adgang til at besøge den officielle Tour de France-landsby, hvor du kan opleve forskellige aktiviteter og møde ryttere og teams. Mad og drikkevarer kan købes på området, men er ikke inkluderet i billetprisen.

Sådan sikrer du dig de bedste siddepladser

For at sikre dig de bedste siddepladser til Tour de France-løbet, anbefaler vi, at du bestiller dine billetter i god tid. De mest populære siddepladser tæt på målstregen eller andre attraktive områder bliver ofte udsolgt hurtigt. Ved at købe dine billetter i god tid, kan du være sikker på at få de bedste pladser og den optimale oplevelse. Derudover kan du overveje at købe billetter til flere etaper for at få den fulde Tour de France-oplevelse.

Praktiske oplysninger om adgang og transport

For at komme til Tour de France-etaperne er der flere muligheder for transport. De fleste etaper kan nås med offentlig transport som tog og bus. Der er også mulighed for at benytte shuttlebusser, som kører mellem større byer og etapemålene. Parkering tæt på etaperne kan være begrænset, så det anbefales at benytte den offentlige transport. Husk at tjekke køreplanerne, da der kan være ændringer i trafikken på dage med etaper. Mange steder er der også mulighed for at leje cykler og cykle til etapemålene.

Sådan får du den ultimative Tour de France-oplevelse

For at få den ultimative Tour de France-oplevelse anbefales det at booke en pakkerejse, som indeholder billetter til etaperne, transport og overnatning. Disse pakker findes i forskellige prisklasser, så der er noget for enhver pengepung. Vælg en pakke, der passer til dine ønsker og behov – om det er at se starten af et af løbets største etaper, opleve den dramatiske afslutning på Champs-Élysées eller noget midt imellem. Uanset hvad du vælger, vil du være sikker på at få en uforglemmelig Tour de France-oplevelse.